Afgeronde projecten van TechToday

Om u een (letterlijk) kijkje in de keuken te geven, bevinden op deze pagina een aantal afgeronde projecten. Zo kunt u zien wat een verschil een duurzame installatie in een woning, pand of karakteristiek gebouw kan hebben. Wij vertellen u graag in een persoonlijk gesprek meer over onze schitterende projecten.

Projecten 1

E-installatie en verlichting Ami kappers de Vijfhoek Deventer

Een speciaal lichtontwerp en een volledig vernieuwde e-installatie voor de nieuwe kapsalon van Ami kappers de Vijfhoek in Deventer met een prachtig eindresultaat.

Projecten 3

Lichtontwerp nieuwbouwwoning Zwolle

TechToday heeft voor een jong gezin uit Zwolle het lichtontwerp en de technische uitwerking gemaakt voor hun vrijstaande nieuwbouwwoning.

Projecten 5

Totale e-installatie stadsvilla Deventer

TechToday heeft voor de renovatie de stadvilla uit Deventer het lichtplan gemaakt en de aanleg van een luxe E-installatie mogen voorzien.

Projecten 7

Intercomsysteem nieuwbouw Kindercentrum Trampoline

Voor de nieuwbouw van Kindercentrum Trampoline in Leidschendam heeft TechToday de totale intercominstallatie gerealiseerd.

Projecten 9

Totale e-installatie Landhuis Het Woud

TechToday had de eer deel te mogen uitmaken van het renovatieteam van dit schitterende landhuis. Een bijzondere verbouwing met een fantastisch resultaat.

Projecten 11

Renovatie woonboerderij de Weeltenkamp fase 1

TechToday heeft voor de renovatie van woonboerderij de Weeltenkamp uit 1924 het lichtplan gemaakt en de aanleg van de totale E-installatie mogen voorzien.

Wilt u een uniek lichtplan, een duurzame installatie of heeft u een andere elektro-technische uitdaging?

Whatsapp