Totale e-installatie Landhuis Het Woud

TechToday had de eer deel te mogen uitmaken van het renovatieteam van dit schitterende landhuis. Een bijzondere verbouwing met een fantastisch resultaat, precies wat deze monumentale woning uit 1875 verdient.

Wat in eerste instantie leek op het aanbrengen van een paar aanpassingen, bleek een ingrijpende verbouwing. De woning was grotendeels gestuct, maar er was nog geen lichtpunt en geen schakelaar aanwezig. Oeps… De verhuizing stond al gepland.

Lichtplan

Ondanks de tijdsdruk is een basis lichtplan voor de gehele woning gemaakt. De wens van de klant was om de basis-verlichting subtiel te houden en daarnaast lichtpunten aan te brengen voor de eigen armaturen, welke als eyecatchers in de verschillende ruimtes toegepast worden.

Architectonische details zoals onder andere de houten gebinten op de bovenverdieping en de sierlijke trap en hal zijn extra benadrukt in het plan. Om het subtiel te houden is vooral met indirecte verlichting gewerkt en met armaturen welke volledig in het stucwerk opgaan. Na de verhuizing zijn de eyecatchers opgehangen en zijn alle spots nogmaals afgesteld om het gewenste resultaat te krijgen. Voor de buitenverlichting zijn aan beide zijden van de imposante voor- en achterdeur sierlijke armaturen geplaatst in de stijl van de woning.

Basis installatie

Samen met de opdrachtgever zijn de gewenste posities van de stopcontacten en schakelaars bepaald in de gehele woning. Ook de bestaande installatie is in kaart gebracht en alles is verwerkt op de installatietekeningen. Deze voorbereiding en het enthousiasme van de opdrachtgever heeft als resultaat dat er in een zeer kort tijdsbestek een fantastisch eindresultaat geboekt is. Een klus waar we met trots en een goed gevoel op terugkijken!

Opdrachtgever aan het woord

TechToday is een jong, dynamisch en vooruitstrevend bedrijf. Eigenaar en uitvoerder Patrick is een uitermate fijn persoon om mee samen te werken. Hij is zeer voorkomend, levert top vakwerk, werkt netjes, komt zelf met suggesties en houdt zich aan de afspraken. We hebben dus alleen maar goede ervaringen met TechToday en bevelen het bedrijf bij iedereen aan. Dank je wel, Patrick! We blijven zeker contact houden met jou.

George en Nicole

Referentie Homedeal.nl

Bekijk het eindresultaat

Over TechToday

TechToday is next level. Wij vinden communicatie, transparantie en meedenken ontzettend belangrijk. Wij zijn trots op ons vak en willen dat u trots rond loopt in uw woning of (bedrijfs)pand.

Wilt u een uniek lichtplan, een duurzame installatie of heeft u een andere elektro-technische uitdaging?

Whatsapp