Intercomsysteem nieuwbouw Kindercentrum Trampoline

Voor de nieuwbouw van Kindercentrum Trampoline in Leidschendam heeft TechToday de totale intercominstallatie gerealiseerd, bestaande uit drie stuks buitenposten en acht stuks binnenposten. De installatie is volledig prefab voorbereid en als plug and play geïnstalleerd op locatie.

Afstemming en prefab voorbereiding

Al in de calculatiefase heeft de engineering plaatsgevonden. Mede hierdoor is de afstemming met de installateur bijzonder goed verlopen. Door de gedetailleerde engineering vroegtijdig in het proces zijn alle details goed afgestemd. De volledige installatie is op kantoor opgesteld en in bedrijf gesteld, zodat de werkzaamheden op locatie in zeer kort tijdsbestek plaats konden vinden.

Installatie

Dit was een eitje! Door de goede afstemming met de installateur waren wij in staat om de intercominstallatie prefab voor te bereiden op kantoor. De onderdelen zijn geplaatst en de stekkers zijn in de verschillende intercom posten gestoken. Spanning er op en draaien maar! TechToday is nog een keer terug gekeerd voor de laatste puntjes op de i en een soepel verlopen project is een feit.

Bekijk het eindresultaat

Over TechToday

TechToday is next level. Wij vinden communicatie, transparantie en meedenken ontzettend belangrijk. Wij zijn trots op ons vak en willen dat u trots rond loopt in uw woning of (bedrijfs)pand.

Wilt u een uniek lichtplan, een duurzame installatie of heeft u een andere elektro-technische uitdaging?

Whatsapp