Over TechToday

TechToday is next level. Wij vinden communicatie, transparantie en meedenken ontzettend belangrijk. Wij zijn trots op ons vak en willen dat u trots rond loopt in uw woning of (bedrijfs)pand. De installatie moet kloppen, het moet het huis af maken, het interieur laten spetteren, de architectuur tot zijn recht laten komen. Wij kijken verder dan het hier en nu – op gebied van duurzaamheid, maar ook op het gebied van smartbuilding.

Patrick van Bussel, aangenaam.

Noem mij een design-gek, een architectuur-liefhebber en bovenal een elektro-vakman. Ik geloof dat elektrotechniek, interieur en architectuur hand in hand gaan en heb vele gebouwen en woningen van schitterende installaties mogen voorzien. Niet alleen lichtplannen – ook het verduurzamen van woningen door middel van domotica laat mijn hart sneller kloppen. Communicatie is key. Er moet een klik zijn met u, als klant. Zo kunnen we ontwerpen realiseren waarvan u niet eens wist dat het kon. Wilt u meer over mij weten? Neem contact op.

TechToday-PatrickvanBussel-Overons

Recent opgeleverde projecten

Over ons 1

Totale e-installatie stadsvilla Deventer

TechToday heeft voor de renovatie de stadvilla uit Deventer het lichtplan gemaakt en de aanleg van een luxe E-installatie mogen voorzien.

Over ons 3

Intercomsysteem nieuwbouw Kindercentrum Trampoline

Voor de nieuwbouw van Kindercentrum Trampoline in Leidschendam heeft TechToday de totale intercominstallatie gerealiseerd.

Wilt u een uniek lichtplan, een duurzame installatie of heeft u een andere elektro-technische uitdaging?

Whatsapp