Over TechToday

TechToday is next level. Wij vinden communicatie, transparantie en meedenken ontzettend belangrijk. Wij zijn trots op ons vak en willen dat u trots rond loopt in uw woning of (bedrijfs)pand. De installatie moet kloppen, het moet het huis af maken, het interieur laten spetteren, de architectuur tot zijn recht laten komen. Wij kijken verder dan het hier en nu – op gebied van duurzaamheid, maar ook op het gebied van smartbuilding.

Patrick van Bussel, aangenaam.

Noem mij een design-gek, een architectuur-liefhebber en bovenal een elektro-vakman. Ik geloof dat elektrotechniek, interieur en architectuur hand in hand gaan en heb vele gebouwen en woningen van schitterende installaties mogen voorzien. Niet alleen lichtplannen – ook het verduurzamen van woningen door middel van domotica laat mijn hart sneller kloppen. Communicatie is key. Er moet een klik zijn met u, als klant. Zo kunnen we ontwerpen realiseren waarvan u niet eens wist dat het kon. Wilt u meer over mij weten? Neem contact op.

TechToday-PatrickvanBussel-Overons

Recent opgeleverde projecten

Over ons 1

E-installatie en verlichting Ami kappers de Vijfhoek Deventer

Een speciaal lichtontwerp en een volledig vernieuwde e-installatie voor de nieuwe kapsalon van Ami kappers de Vijfhoek in Deventer met een prachtig eindresultaat.

Over ons 3

Lichtontwerp nieuwbouwwoning Zwolle

TechToday heeft voor een jong gezin uit Zwolle het lichtontwerp en de technische uitwerking gemaakt voor hun vrijstaande nieuwbouwwoning.

Wilt u een uniek lichtplan, een duurzame installatie of heeft u een andere elektro-technische uitdaging?

Whatsapp