Disciplines van TechToday

Sfeer is allesbepalend, of dat nou in huis, op kantoor of in een karakteristiek pand is. Door het juiste gebruik van licht kan het de architectuur en het interieur versterken. Door de juiste plaatsing van de perfecte lichtinstallatie creëert u de sfeer die u wenst. Of dat nou een warm thuisgevoel, een gedurfd design effect of het uitlichten van een etalage betreft… TechToday weet met elke ruimte en elke wens raad.

Lichttechniek

Gewoon een lamp ophangen? Niet als het aan TechToday ligt. Lichttechniek is essentieel in een (sfeervolle) ruimte. Ga maar na; een etentje bij romantisch kaarslicht of een schelle TL-balk? Die keuze is snel gemaakt. Licht is belangrijk; of u nou een gezellige sfeer, prettige werkplek of een mooi verlicht pand wilt realiseren.

Lichttechniek

TechToday-Lichttechniek-2

Smartbuilding

TechToday-Discipline-Smart-Building

Smartbuilding

Smartbuilding: de manier om uw woongenot te verhogen door extra comfort en gebruikersgemak toe te voegen aan een interieur en installatie. Wat niet alleen comfortabel leeft, maar ook tijd bespaart. Tegenwoordig kunnen installaties zó veel…

Duurzaamheid

Duurzaamheid is belangrijk. Natuurlijk voor het klimaat, maar ook voor uw portemonnee. Om een gebouw of woning klaar te maken voor de toekomst en een gezond leefklimaat te realiseren, is duurzaamheid een verweven begrip in de totalitaire werkwijze van TechToday.

Duurzaamheid

TechToday-Duurzaamheid

Recent opgeleverde projecten

Disciplines 1

Totale e-installatie stadsvilla Deventer

TechToday heeft voor de renovatie de stadvilla uit Deventer het lichtplan gemaakt en de aanleg van een luxe E-installatie mogen voorzien.

Disciplines 3

Intercomsysteem nieuwbouw Kindercentrum Trampoline

Voor de nieuwbouw van Kindercentrum Trampoline in Leidschendam heeft TechToday de totale intercominstallatie gerealiseerd.

Wilt u een uniek lichtplan, een duurzame installatie of heeft u een andere elektro-technische uitdaging?

Whatsapp